Wat kan ik voor u betekenen?

Regelmatig masseren draagt bij aan een goede gezondheid

Masseren is niet alleen lekker voor de ontspanning, ook bij klachten kan een gerichte massage verlichting geven. Naast gediplomeerd sportmasseuse en diverse andere massageopleidingen ben ik, Barbara Leen ook in het bezit van de opleiding blessurepreventie. Met deze opleiding kijk je naar het gehele lichaam en zoek je naar mogelijke oorzaken van de klacht. De locatie van de klacht hoeft niet altijd de oorsprong van de klacht te zijn. Als de oorsprong bekend is, kan je gericht behandelen. Dat is meestal een combinatie van masseren en oefeningen die veelal makkelijk uit te voeren zijn. In sommige gevallen kan daarbij nog kinesio tape (medical tape) gebruikt worden.

Na een sportcarrière op hoog niveau ben ik gaan werken in de zorg en wel op de afdeling pathologie. Na 19 jaar werkzaam geweest te zijn in deze discipline, waarvan de laatste 9 jaar als hoofd heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik een eigen massagepraktijk begonnen.
Mijn persoonlijke ervaringen en medische kennis geven nu een extra dimensie aan mijn werk als masseuse.

  • Rennen, vliegen en altijd onderweg?
  • Stijve of vermoeide spieren na het werk of sporten?
  • Last van stress of RSI achtige klachten?

Blijf hier niet mee lopen en maak een afspraak voor een ontspannende of sportmassage.

Met ontspannen groet,

Barbara

Let op: Er is geen mogelijkheid tot douchen. Draag niet je allerbeste of lichte kleding als je komt voor een massage. Er kunnen altijd restjes olie achter blijven op het lichaam. Maar ik zal er voor zorgen dat u zo schoon mogelijk de deur uit gaat.