Hydromassage

Massage op kussens gevuld met warm water is een massage met vele voordelen.

Je ligt heel comfortabel op soepele meebewegende kussens, de warmte is aangenaam en ontspannend, waardoor er een betere doorbloeding van de spieren is. Door optimale ondersteuning van de wervelkolom ligt u in een comfortabele positie, zodat bij zelfs bij ernstige rugklachten ontspanning optreedt.

Nog een voordeel bij deze massage is dat u tijdens het verloop van de massage niet hoeft om te draaien. Heerlijk ontspannen ligt u de gehele tijd op uw rug te genieten van een algehele lichaamsmassage. Het materiaal van de kussens tezamen met de massage-olie maken het mogelijk om met de handen tussen de kussens en uw lichaam te glijden en u intensief te behandelen.

Door het warme water worden uw spieren sneller ontspannen en soepel.

Met het gebruik van een warmwaterkussen is het mogelijk om gemasseerd te worden wanneer u niet of nauwelijks op uw buik kunt liggen. Hierdoor is deze massage methode zeer geschikt gedurende de hele zwangerschap. Maar is zeker ook geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen, maag- en darmstoornissen. Ook mensen met reuma en/of fybromyalgie ervaren deze vorm van massage als zeer aangenaam.

Voordelen hydromassage:

  • U ligt warm en comfortabel op uw rug op een warmwaterkussen.
  • Het warme water stimuleert de bloedsomloop.
  • Uw spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning optreedt.
  • De massage oliën dringen goed door in het lichaam.
  • Tijdens de massage is keren niet meer nodig.
  • Uw nek en ruggenwervels worden optimaal ondersteund.