Honing Massage

Het unieke van deze Honing massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van Honing. Deze massagevorm is geschikt voor een vermoeide, droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid.Honing is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde volmaakte natuurproducten. Honing heeft een goede voedingswaarde, bevat veel vitaminen en mineralen, waaronder B6, calcium, koper, ijzer, mangaan, magnesium, niacine, pantotheenzuur, fosfor, kalium, riboflavine, natrium, thiamine en zink. Honing zit vol met anti-oxidanten en honing helpt het menselijk lichaam bij het absorberen en vasthouden van zowel calcium en magnesium. Honing is een echte anti-oxidant en bestrijdt vrije radicalen dit is nuttig bij het opbouwen van een sterk immuunsysteem, voorkomt uitdroging van de huid en helpt de vochtbalans de neutraliseren. Maar honing heeft veel meer te bieden!

De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend.
Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een voedende en hydraterende waarde voor de huid hebben.
De voordelen van honing zijn: het verjongt de huid, vermindert rimpels, helpt de huidcellen te vernieuwen en herstelt de beschadigde huid. Hierdoor is na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans.

Tevens voedt honing de huid diep, voorkomt daardoor infecties en behandelt/voorkomt puistjes en bestrijdt acne effectief. Door dit effect is honing zeer veilig te gebruiken op een geïrriteerde huid en is gunstig voor de behandeling van (kleine) wonden.
Als klap op de vuurpijl verheldert honing de doffe huid en voorkomt huidverkleuringen en helpt de huid te kalmeren. Probeer het eens en oordeel zelf.